Sigortalı Nakliyat

Sigortalı Nakliyat

Taşımacılık sektöründe müşterilerin en fazla ihtiyaç duyduğu unsur güvendir. Özellikle son yıllarda nakliye sektöründe ortaya çıkan tatsız hadiseler sigortalı taşımacılığı adeta zorunlu hale getirmiştir. Kocaeli sigortalı nakliyat kapsamında eşyaların bulunduğu adresten paketlenerek yeni adreslerine yerleştirilmesine kadar olan tüm süreçte güvence kapsamında eşya güvenliği sağlanır. Bu sayede taşıma sürecinin olası sorunlarına karşı hasar veya kayıplar için firmadan güvence talep etmeniz mümkün hale getirilmiştir.

Zirve Nakliyat olarak evden eve taşımacılıktan işyeri taşımacılığına kadar tüm hizmetler için güvenli taşıma hizmetleri sunulmaktadır. Dilediğiniz nakliye hizmetini talep ederek taşınma sırasında olabilecek mevcut tüm risklere karşı eşyalarınızı güvence altına alabilirsiniz. En uygun fiyatlarla talep edeceğiniz sigortalı eşya taşıma hizmetleri için müşteri özelinde avantajlı fiyat politikaları uygulanmaktadır.

Kocaeli Sigortalı Nakliyat Firmaları 

Kurumsal hizmet politikaları kapsamında Zirve Nakliyat olarak tüm eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyoruz. Evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı veya şehir içi/şehir dışı nakliye hizmetleri kapsamında sigortalı taşımacılık hizmetlerinden yararlanarak eşyaların başına gelebilecek olası tüm sorunlara karşı önemle alabilirsiniz.

Nakliye sektöründe firmaların birbirinin önüne geçmesini sağlayan en temel hizmetlerden biri olan sigortalı taşımacılık kapsamında, nakliyat sigortası tüm risk ve sorunlara karşı kapsamlı koruma sağlar. Bu sayede sıfır sorunla eşyalarınız yeni adreslerine güvenli bir şekilde ulaştırılmaktadır. Herhangi bir taşıma firması ile çalışmadan önce mutlaka firma ile müşteri arasında güvenin sağlanması gerekmektedir. Şirket olarak yıllardır müşterilerimiz için bu güveni sağlamaya devam ediyoruz.

Kocaeli Evden Eve Sigortalı Nakliyat Fiyatları

Evden eve taşımacılık hizmetleri kapsamında eşyaların güvenli bir şekilde taşınması için mutlaka güvence seçeneklerinin firma tarafından sağlanması gerekir. Bu güvenceyi size sağlayamayan firmaların hizmetlerinden yararlanmanız tavsiye edilmez. Kocaeli sigortalı nakliyat hizmetlerimiz kapsamında hizmet kapsamı ve eşya özelliklerine göre nakliyat fiyatları belirlenmektedir. Fiyatların belirlenmesinde müşteri hassasiyetleri ve kurumsal hizmet politikaları dikkate alınır.

Tüm eşyalarınızın Kocaeli sigortalı taşımacılık hizmeti ile güvenli bir şekilde evde eve taşınmasını veya işyerinizin sıfır sorunlar yeni adreslerine ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz. Tecrübeli ekiplerimizle tüm nakliyat hizmetlerimizle, uzman ekiplerimizle birlikte her zaman yanınızdayız.