Hakkımızda

Hakkımızda

Nakliye sektöründe daima güler yüzlü ve güvenilir taşımacılık hizmetleri için çıktığımız yolda yıllardır Kocaeli evden eve nakliyat alanında kurumsal hizmet sunmaya devam ediyoruz. Sektöründe içinde yetişen ve sorunsuz eşya taşıma politikaları ile ilkeli ve güvenilir nakliye firmaları arasında her zaman müşteri odaklı hizmetler sunarak nakliye sürecini sizler için kolaylaştırıyoruz. İleri taşıma teknolojileri ve hizmet çeşitliliği ile firmamızdan uygun fiyatlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti almak için geniş hizmet seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz.

Şehir içi ve şehirlerarası nakliye faaliyetlerimiz ile eşyaların paketlenmesinden yeni yerine yerleştirilmesine kadar olan tüm süreçler için profesyonel hizmet anlayışı ve tecrübeli ekiplerimiz ile yanınızdayız. Türkiye’nin her noktasında şehir içi ve şehir dışı taşımacılık faaliyetleri ile hizmet götürme ilkemiz sayesinde nakliye hizmeti almanız için destek sunmaya devam ediyoruz.

Kocaeli Nakliyat Hizmetlerimiz

Nakliye hizmetleri kapsamında sektörün tüm inceliklerine sahip uzman taşıma ekiplerimiz tarafından, taşımacılık sektöründe ihtiyaç duyulan her alanda profesyonel desteklerimiz devam ediyor. Güvenilir ve kurumsal nakliye hizmetlerimiz arasında:

  • Evden eve nakliye,
  • Asansörlü nakliye,
  • Parça eşya taşıma,
  • Paketleme & ambalajlama,
  • Eşya depolama,
  • İşyeri & ofis taşımacılığı vb.

Başta olmak üzere nakliye konusunda ihtiyaç duyulan her alan geniş hizmet seçenekleri ile yanınızdayız. Zirve Nakliyat olarak sunduğumuz tüm hizmetler için en iyi ve üstün kalite hizmeti alabilir ve tüm eşyalarınızın sorunsuz olarak yeni adreslerine teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Güvenilir ve Kurumsal Nakliyat İlkesi

Kurumsal nakliye hizmet politikalarımız kapsamında taşınma sürecinde karşınıza çıkabilecek olası tüm sorunlardan eşyalarınızı korumak için firmamız tarafından güvenilir hizmet sunulur. Nakliye sürecini sizler için sorunsuz ve vaktinde tamamlamak için çıktığımız bu yolda her zaman ilkeli ve güvenilir hizmet anlayışı ile destek sağlamaya devam ediyoruz.

Zirve Nakliyat olarak sunduğumu tüm hizmetler kurumsal hizmet politikalarımız kapsamında, müşteri memnuniyeti odaklı olarak belirlenmiştir. Tüm hizmetlerimiz için en uygun fiyat seçenekleri ve geniş hizmet seçenekleri sunularak kısa sürede tüm eşyaların güvenli bir şekilde taşınması sağlanır. Taşımacılık sektöründe lider firma olarak tüm nakliye sürecinde kurumsal ve profesyonel destek sunmaya devam ediyoruz.